torsdag 17 september 2009

Photo session

Jag och Camillavar och blev fotograferade i måndags. Det var hur kul som helst! Jag tror att vi var ganska roliga att fota för vi vågade bjuda på oss själva. Jag var orolig att vi skulle bli besvikna men det känns väldigt prisvärt nu efteråt! Vi fick alla bilder på en DVD, blev nog ca 300 st :)

2 kommentarer:

  1. Häftigt! Ovanligt att se Camilla sminkad men ni är bara sååå...
    Har ju gjort samma grej på The Studio i Stockholm men det var säkert mycket dyrare.
    Skicka gärna några fina bilder till mamsen:)

    SvaraRadera
  2. Hej Markus, nu är nästan alla på besök här i Sundbyberg. Farmor Gerda, farbror Paul, faster Inga, Kusin Erik och faster Christine. Paul skojar på och Clara sover, farmor säger " det är såå fint i Sundbyberg". Erik ligger just nu och vilar. Pernilla och Christine är i Annas lägenhet och tittar till råttorna. Solen skiner och det är fint september väder. Jag tog en cykeltur på förmiddagen.
    Förra helgen var jag i sommarstugan och gick runt Häggsjön både lördag och söndag. Otränad som är så kändes det som en bra runda. Fantastiskt väder och jag längtar tills vi bor där uppe.
    Det låter som ni har det bra därnere. Grattis till påbörjar dykcert!! Dykningen var min passion under några tills djup-ångesten slog till och jag slutade tvärt. Men det var ju jag som fick den. Kram på er!!
    Nura

    SvaraRadera